Home » Blog » Fietsonderhoud » Waarom is onderhoud aan je fiets nodig?

Een goed onderhouden fiets is niet alleen belangrijk voor een racefiets of mountainbike. Maar alle soorten fietsen hebben baat bij goed onderhoud. Fietsenhulp is een mobiele fietsenmaker die bij jou aan huis komt om je fiets te onderhouden. Neem contact op met Fietsenhulp. Want een goed onderhouden fiets is erg belangrijk.

De voornaamste reden waarom fietsonderhoud zo belangrijk is, omdat een goed onderhouden fiets aanzienlijk langer mee gaat. Dat wil jij toch ook? Wanneer je de fiets niet onderhoudt en/of schoonmaakt tast het vuil de metalen delen aan en dit zorgt al snel voor roest en mankementen aan je fiets.

Bij fietsonderhoud komt veiligheid ook om de hoek kijken. Een goed onderhouden fiets zal minder problemen opleveren dan een niet onderhouden fiets. Dus zorg ervoor dat je fiets goed is onderhouden om ongelukken te voorkomen. Tot slot voorkomt fietsonderhoud onverwachte kosten aan je fiets. Wanneer je namelijk alle onderdelen goed onderhoud zullen de onderdelen minder snel stuk gaan en/of slijten. Voldoende onderhoud scheelt dus een hele hoop geld in jou portemonnee.

Wil je je fiets door een ervaren fietsenmaker laten repareren?  Dan kun je altijd contact opnemen met Fietsenhulp. Fietsenhulp is een mobiele fietsenmaker die bij jou aan huis en komt in Amsterdam en omstreken voor fietsreparatie en fietsonderhoud.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken bij Fietsenhulp. Aarzel niet en neem contact op met Fietsenhulp.

©2020 Fietsenhulp | Alle rechten onder voorbehoud