Fietsonderhoud aan huis in Amsterdam en omstreken (+40 km)

Een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan je fiets zorgt ervoor dat je fiets aanzienlijk langer mee gaat. Fietsenhulp is de mobiele Fietsenmaker die bij jou aan huis in Amsterdam en omstreken komt om een onderhoudsbeurt aan je fiets uit te voeren. Bekijk hier of jou woonplaats valt binnen het servicegebied van Fietsenhulp.

Fietsenhulp onderhoud allerlei verschillende soorten fietsen. Zo onderhoud de mobiele fietsenmaker onder andere: stadsfietsen, racefietsen, elektrische fietsen enzovoort.

Tijdens een reparatie bij Fietsenhulp worden alle onderdelen van jou fiets nagelopen en wordt waar nodig de onderdelen bij- en afgesteld. Ook zullen de verschillende onderdelen schoon worden gemaakt. De onderhoudsbeurt van de mobiele fietsenmaker zal er voor zorgen dat je fiets in goede staat zal zijn en dat je met je fiets veilig aan het verkeer kunt deelnemen.

Indien je nog vragen hebt kun je altijd contact opnemen  met de mobiele fietsenmaker van Amsterdam en omstreken.

Naast een onderhoudsbeurt is het ook belangrijk dat je je fiets zelf gerelmatig schoonmaakt. Lees hier hoe je zelf je fiets kunt schoonmaken.

Kosten voor een onderhoudsbeurt aan je fiets bij de mobiele fietsenmaker van Amsterdam

Voor het onderhouden van je fiets bij jou aan huis rekent de mobiele fietsenmaker van Amsterdam en omstreken de onderstaande kosten:

  • De voorrijkosten bedragen €6,50

Bovenstaande kosten gelden ongeacht het aantal fietsen dat je voor reparatie of onderhoud aanbiedt.

  • De kosten voor een onderhoudsbeurt aan je fiets liggen tussen de €35 en €120 euro.
    De kosten van de onderhoudsbeurt is afhankelijk van het type fiets en de staat van de fiets. Wil je jouw situatie eerst overleggen, neem dan contact op met Fietsenhulp +31634189234.

Ben je ook benieuwd naar de reparatie tarieven van Fietsenhulp? Bekijk dan hier alle tarieven van de mobiele fietsenmaker.

Hoe vaak is onderhoud van je fiets nodig?

Fietsenhulp raad je aan om je fiets 1 tot 2 keer per jaar een onderhoudsbeurt te geven. Uiteraard hangt het af van hoe intensief jij je fiets gebruikt. Je kan je fiets zelf onderhouden of je kunt contact opnemen met een ervaren Fietsenmaker

Boek onderhoud van je fiets bij de mobiele fietsenmaker van Amsterdam

Een onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat je fiets aanzienlijk langer mee gaat. Daarnaast kan je met een onderhoudsbeurt veilig deelnemen aan het verkeer. Fietsenhulp is een mobiele fietsenmaker in Amsterdam en omstreken die bij jou aan huis komt om jouw fiets een onderhoudsbeurt te geven. Wil jij je fiets een onderhoudsbeurt geven? Neem contact op met Fietsenhulp.