Servicegebied

Ben je op een locatie in Amsterdam of 40 kilometer er omheen? Dan komt Fietsenhulp graag naar je toe voor een fietsrepartie op jouw locatie.

Werkgebied Fietsenhulp

In bovenstaand servicegebied kun je zien in welke plaatsen we bij jou op locatie komen om je fiets te repareren of te onderhouden. Zie onderstaande pagina’s voor eventuele specifieke informatie over de de verschillende plaatsen.

Naast bovenstaande plaatsen komen we je fiets bij jou op locatie repareren in onder andere;  Loosdrecht, Breukelen, Mijdrecht, Nieuwkoop,  Ter Aar, Uithoorn,   Nieuw Vennep, Zandvoort, Bloemendaal, IJmuiden, Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Wormerveer, Heiloo, Edam, Volendam, Monnickendam, Muiden, Weesp, Naarden, Blaricum, Laren enzovoort.

Twijfel je of je binnen het servicegebied van de mobiele fietsenmaker valt? Neem contact op.

Gebaseerd op 157 recensies.
DM VD K
DM VD K
2022-06-13
Supersnelle, vriendelijke en vakkundige service! Helemaal blij mee! Voor de tweede keer top geholpen 👍🏻👍🏻👍🏻
Rob delft
Rob delft
2022-06-12
Snel en goed. De beste man heeft mij zelfs op oudjaarsdag nog geholpen met mijn e-bike. Het motortje was stuk en moest vervangen worden. Slechts één dag later had hij al een ander motortje geregeld voor een vrienden prijs.
Patrick Krom
Patrick Krom
2022-06-07
Peter S.
Peter S.
2022-05-25
Maandagmiddag gebeld. Vanochtend is hij langs geweest. Hele vriendelijke en beleefde fietsenmaker. Keurig uitgelegd wat hij heeft gedaan en waarom. Prijzen zijn prima. Absoluut een fietsenmaker die ik weer ga bellen bij een volgend probleem met een van onze fietsen.
Rewishen Harkhoe
Rewishen Harkhoe
2022-05-18
Pauline Moos
Pauline Moos
2022-05-16
Heel serieus en goed! Zondagmiddag contact opgenomen en maandagochtend was meneer bij mij thuis. Fiets is weer als nieuw, en nog garantie ook! Echt aan te bevelen
Patricia Terwey
Patricia Terwey
2022-05-10
Vandaag voor een tweede keer gebruik gemaakt van fietsenhulp, super tevreden!!! Zo gemakkelijk, via WhatsApp een afspraak en vervolgens thuis voor de deur mijn fiets gemaakt🤗 Vriendelijke man en binnen een uur mijn fiets weer helemaal in orde! Absolute aanrader!
Morris Ogg
Morris Ogg
2022-05-05
Karin Tang
Karin Tang
2022-04-30
Khalid heeft vandaag mijn voorste fietsband van nieuwe band voorzien. Wat een aardige man, die tevens ook goed en snel is in zijn werk!
Timo Goosen
Timo Goosen
2022-04-24
Aardige mensen en snelle vakkundig reparatie in the middle of nowhere!

©2020 Fietsenhulp | Alle rechten onder voorbehoud | Groei door online marketing bureau EVEReONE