Servicegebied

Ben je op een locatie in Amsterdam of 40 kilometer er omheen? Dan komt Fietsenhulp graag naar je toe voor een fietsrepartie op jouw locatie.

Werkgebied Fietsenhulp

In bovenstaand servicegebied kun je zien in welke plaatsen we bij jou op locatie komen om je fiets te repareren of te onderhouden. Zie onderstaande pagina’s voor eventuele specifieke informatie over de de verschillende plaatsen.

Naast bovenstaande plaatsen komen we je fiets bij jou op locatie repareren in onder andere;  Loosdrecht, Mijdrecht, Nieuwkoop,  Ter Aar, Uithoorn, Nieuw Vennep, Zandvoort, Bloemendaal, IJmuiden, Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Wormerveer, Heiloo, Edam, Volendam, Monnickendam, Muiden, Blaricum, Laren enzovoort.

Twijfel je of je binnen het servicegebied van de mobiele fietsenmaker valt? Neem contact op.

Uitstekend
Gebaseerd op 186 recensies
roberta x
roberta x
2023-09-02
Absolutely great! very professional and kind.
Diedrik Ringenier
Diedrik Ringenier
2023-07-26
Prima vakwerk door George
Jeroen Entjes
Jeroen Entjes
2023-07-16
Wat een baas. De trapper van m’n VanMoof was stuk. Binnen 24 uur kwam hij langs en in 10 minuutjes gefixt. Heel vriendelijk en professioneel, weet wat hij doet.
Massih Hutak
Massih Hutak
2023-07-16
Wat een snelle, vriendelijke en professionele service! Nooit gedacht dat ik op zondagochtend zo snel en kundig zou worden geholpen. Khalid heeft zelfs meer gedaan dan ik eigenlijk vroeg, zodat ik nu weer snel en veilig de weg op kan. Zeker een aanrader!
greet ter koele
greet ter koele
2023-07-10
Ik vond de fietsenmaker in een woord geweldig hij heefd fantasties werk afgeleverd ik raad hem bij iedereen aan en hij was heel vriendelijk ik ben heel blij Greet ter koele
Laura den Toom
Laura den Toom
2023-06-20
Gebeld voor een afspraak en dezelfde middag was mijn fiets al gemaakt. Zeer tevreden over de service em het contact. Als er weer iets met mijn fiets is weet ik wie ik zal bellen!
Matthijs Moerman
Matthijs Moerman
2023-06-20
Na reparatie waarbij Khalid snel kwam, is er schade ontstaan, en waren er problemen met de remmen. Het heeft even geduurd, maar Khalid heeft het keurig opgelost.
Maurits van Ravenstein
Maurits van Ravenstein
2023-06-15
Duidelijke communicatie, vriendelijk en professioneel. Aanrader!
Jeanette
Jeanette
2023-06-10
Wij zijn geholpen door Khalid. Hij was klantvriendelijk, op tijd en ging netjes te werk. De 3 fietsen waren snel en kundig gerepareerd. Aanrader!
Either Writer
Either Writer
2023-05-24
Khalid was echt professioneel, vriendelijk en op tijd. Dank je wel voor de uitstekende service 💪🏼

©2020 Fietsenhulp | Alle rechten onder voorbehoud | Groei door online marketing bureau EVEReONE