Fietsreparatie in  Zaandam en omstreken

Fietsenmaker aan huis Zaandam

  • 7 dagen per week, van 07.00 – 22.00
  • alle soorten fietsreparaties
  • 5-sterren beoordeling
  • slechts €6,50 voorrijkosten

Fietsreparatie in alle wijken van Zaandam

Fietsenmaker aan huis

Zaandam

7 dagen per week, van 07.00 – 22.00
alle fietsreparaties
5-sterren beoordeling
slechts €6,50 voorrijkosten

Mobiele fietsenmaker bij jou aan huis in Zaandam

Is je fiets kapot of heeft je fiets een onderhoudsbeurt nodig? Fietsenhulp is een mobiele fietsenmaker die bij jou op locatie komt om je fiets te onderhouden en/of te repareren. Het maakt hierbij niet uit waar in Zaandam je woont. Of je nou in woont in ‘t Kalf, Poelenburg, Kogerveld, Rosmalenbuurt of een andere wijk. De fietsenmaker komt overal in Zaandam.

De beste mobiele fietsenmaker Zaandam

Als mobiele fietsenmaker Zaandam bieden wij de beste service. Bij Fietsenhulp kun je rekenen op de volgende dingen:

Fietsreparatie doet de rijdende fietsenmaker al sinds 1994. Hierom wordt je fiets gerepareerd met snelheid en kwaliteit. Ook kan je rekenen op garantie op je reparatie. Verder is fietsenhulp 7 dagen per week open en heeft Fietsenhulp een 5 sterren beoordeling. Tot slot staat klantvriendelijkheid bij Fietsenhulp voorop. Alle diensten zullen door de fietsenmaker met een glimlach worden gedaan!

de beste mobiele fietsenmaker van Zaandam
fietsreparatie en onderhoud zaandam en omstreken

Fietsenreparatie en -onderhoud ook in de omstreken van Zaandam

Zaandam is een plaats binnen de gemeente Zaanstad. Fietsenhulp is een rijdende Fietsenmaker die in een straal van 30 kilometer om Amsterdam op locatie jouw fiets onderhoud en/of repareert. Hierom komt Fietsenhulp niet alleen op locatie in Zaandam, maar in de gehele gemeente Zaanstad.

Dus ook als je in Assendelft, Krommenie, Wormerveer, Westzaan, Zaandijk en Koog aan de Zaan woont komt de rijdende fietsenmaker graag bij jou aan huis om je fiets te onderhouden en/of te repareren.

Zaandam

Zaandam is een stad in de provincie Noord-Holland. Zaandam is qua inwonersaantal de grootste plaats binnen de gemeente Zaanstad.

Er zijn veel leuke dingen te doen en te zien in Zaandam. De leukste bezienswaardigheden kun je hier vinden. Zaandam staat bekend om de Zaanse schans, rivier de Zaan, de jaarlijkse Dam tot Damloop en het grote centrum met een gevarieerd winkelaanbod.

Wil je Zaandam bezoeken? Zaandam is gemakkelijk te bereiken. De afstand van Amsterdam naar Zaandam is 16 kilometer. Verder heeft Zaandam een treinstation en is Zaandam gemakkelijk te bereiken per taxi.

Fietsen in Zaandam en omstreken

De Zaanstreek is met haar poldermolens, slingerende dijkjes, moerassige gebieden en gekleurde huisjes een prachtig gebied om doorheen te fietsen. Er zijn veel verschillende websites waar je routes in en rondom Zaandam kunt vinden. Dit zijn de drie leukste routes door Zaandam: Fietsroute langs de Zaan, Fietsroute de Zaanse Schans en Fietsroute genieten van de Zaanstreek.

Mocht je door Zaandam willen fietsen. Een onderhoudsbeurt voorkomt problemen onderweg. Heb je toch pech. Bel dan de mobiele fietsenmaker Zaandam. 

Gebaseerd op 157 recensies.
DM VD K
DM VD K
2022-06-13
Supersnelle, vriendelijke en vakkundige service! Helemaal blij mee! Voor de tweede keer top geholpen 👍🏻👍🏻👍🏻
Rob delft
Rob delft
2022-06-12
Snel en goed. De beste man heeft mij zelfs op oudjaarsdag nog geholpen met mijn e-bike. Het motortje was stuk en moest vervangen worden. Slechts één dag later had hij al een ander motortje geregeld voor een vrienden prijs.
Patrick Krom
Patrick Krom
2022-06-07
Peter S.
Peter S.
2022-05-25
Maandagmiddag gebeld. Vanochtend is hij langs geweest. Hele vriendelijke en beleefde fietsenmaker. Keurig uitgelegd wat hij heeft gedaan en waarom. Prijzen zijn prima. Absoluut een fietsenmaker die ik weer ga bellen bij een volgend probleem met een van onze fietsen.
Rewishen Harkhoe
Rewishen Harkhoe
2022-05-18
Pauline Moos
Pauline Moos
2022-05-16
Heel serieus en goed! Zondagmiddag contact opgenomen en maandagochtend was meneer bij mij thuis. Fiets is weer als nieuw, en nog garantie ook! Echt aan te bevelen
Patricia Terwey
Patricia Terwey
2022-05-10
Vandaag voor een tweede keer gebruik gemaakt van fietsenhulp, super tevreden!!! Zo gemakkelijk, via WhatsApp een afspraak en vervolgens thuis voor de deur mijn fiets gemaakt🤗 Vriendelijke man en binnen een uur mijn fiets weer helemaal in orde! Absolute aanrader!
Morris Ogg
Morris Ogg
2022-05-05
Karin Tang
Karin Tang
2022-04-30
Khalid heeft vandaag mijn voorste fietsband van nieuwe band voorzien. Wat een aardige man, die tevens ook goed en snel is in zijn werk!
Timo Goosen
Timo Goosen
2022-04-24
Aardige mensen en snelle vakkundig reparatie in the middle of nowhere!

FAQ de rijdende fietsenmaker van Zaandam

Wat zijn de voorrijkosten bij Fietsenhup?

Fietsenhulp hanteert een voorrijkosten tarief van €6,50. Ongeacht het aantal fietsen dat je aanbiedt.

Wat is het minimale bestedingstarief van Fietsenhulp?

Het minimale bestedingstarief is € 14,95 exclusief voorrijkosten.

Het onderhoudt en/of de reparatie moet dus minimaal €14,95 kosten. Voor lagere bestedingen wordt er niet uitgereden.

Op welke tijden voert Fietsenhulp reparaties uit?

Er wordt elke dag tussen 07:00 en 22:00 reparaties uitgevoerd.

Is Fietsenhulp ook op zondag open?

Ja, Fietsenhulp is ook op zondag geopend. 

Geeft Fietsenhulp ook garantie op de reparatie?

Bij Fietsenhulp wordt er beschikt over een goede vakbekwaamheid en ervaring, uiteraard wordt er garantie gegeven op elke reparatie.

Hoe kan ik bij Fietsenhulp betalen?

Bij Fietsenhulp kan je contant of middels een Tikkie betalen.

Neem nu contact op

Laat snel en kwalitatief je fiets repareren! Neem nu contact op met de fietsenmaker aan huis:

©2020 Fietsenhulp | Alle rechten onder voorbehoud